Despre noi

La CINEMATICA Media Solutions, misiunea noastră este să oferim clienților noștri valoroși produse video, audio și foto de înaltă calitate. Ne străduim să depășim așteptările, oferind servicii excepționale în videografie, ședințe foto, producție de podcast, înregistrare audio și marketing digital. Angajamentul nostru față de excelență este neclintit, deoarece oferim soluții inovatoare care îmbunătățesc modul în care clienții noștri își creează și își partajează conținutul.

Echipa Cinematica

CINEMATICA Media Solutions a fost fondată de o echipă de profesioniști multimedia cu experiență, cu o pasiune pentru furnizarea de produse și servicii video, audio și foto de înaltă calitate clienților din întreaga lume.

Marian Sprianu

În calitate de fotograf profesionist, aduc o mulțime de cunoștințe tehnice și expertiză CINEMATICA, asigurându-mă că produsele și serviciile noastre sunt întotdeauna cu un pas în față.

Andy Lupu

Cu ani de experiență în vânzări și marketing, dar și în dezvoltarea de software, aduc o viziune strategică în CINEMATICA și mă mândresc cu construcția unor relații puternice cu clienții și membrii echipei .

Nicolae Petcu

În calitate de editor video priceput la CINEMATICA, sunt maestrul creativ care transformă filmările brute în experiențe cinematografice captivante, combinând expertiza tehnică cu un ochi atent pentru detalii pentru a oferi o calitate excepțională și a vă aduce viziunea la viață.

Abonare la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te înregistra la abonamentul nostru la newsletter!